Založ si blog

Luxusné postele

Ste milovníkom pompézneho štýlu? Ak bola vaša odpoveď kladná, určite si zadovážte nábytok v tomto smere. Nič k vašej spokojnosti neprispeje viac. Pokiaľ sa rozhodujete nad kúpou postele máte toho na výber naozaj veľa.

V každom príbytku je spálňa. Tá je proste samozrejmosťou. Ako si usteliete tak budete spať. Ale dôležitý je aj výzor postele. Luxusné postele doslova sršia prepychom. Priam dýcha z každého ich kúsku. A čo to vlastne znamená výraz luxusné postele?

Väčšinou sú vyrobené z pravého masívneho dreva. Drevo im dodáva pompéznosť a kráľovský vzhľad. Drevo vydrží dlhý čas a je odolné. Keď kupujeme nábytok chceme ho mať na dlhšie. Prírodne drevo vám čas určite zaručí.

V posteli trávime veľa času. Slúži nám na spánok, oddych, ale aj na pekné chvíle s partnerom. Preto by mala byť predovšetkým dostatočne pevná. Luxusné postele vyrobené z prírodného materiálu pevnosť a stabilitu majú ako samozrejmosť.

Nezabúdajte, že posteľ je ako prvý prvok, ktorý si v spálni všimnete. Ak chcete aby vaša domácnosť pôsobila moderne a štýlovo, jednoducho sa bez luxusnej postele nezaobídete.

Predstavte si, že vaša spálňa bude pôsobiť ako z posledných módnych časopisov. Ak vsadíte na luxusnú posteľ dosiahnete to.

Byt je vaša vizitka napovie o jeho majiteľovi viac ako si myslíte. Pre tých, ktorý chcú pôsobiť moderne, štýlovo a zároveň honosne sú luxusné postele ako stvorené. Nielenže skvele doladia konečnú formu interiéru, ale zároveň vám budú dlhú dobu poctivo slúžiť. S luxusnou posteľou sa vaša spálňa zmení na komfortnú miestnosť, ktorá vám dodá zaslúžený oddych po namáhavom dni.

 

Veľké porovnanie a výber vhodnej postele

12.03.2013

Postele z masívu Chodievali ste ako deti ku starým rodičom? Pamätáte si ešte, na akých posteliach ste tam spávali? Z akého boli materiálu, aké boli veľké a aké boli vysoké? Poctivé drevo, žiadna drevotrieska, nijaké piliny spojené lepidlom. Nábytok nesmrdel fenolom, ale voňal drevom. Dodnes sa tento materiál používa pre svoje výhody na kvalitný nábytok a nazýva sa [...]

Výber postele podľa Feng shui

11.12.2012

Tou najintímnejších miestností v byte je spálňa az nábytku je ním posteľ. Je miestom, kde sa odovzdávame do náručia spánku, zažívame intímne okamihy so svojím partnerom, trávime celú jednu tretinu nášho života. Zjeme tu krásne sny aj prežívame nočné mory. Číňania hovoria „Tvar postele dáva tvar celému manželstvo„. V tomto príslovie sa skrýva hlboká [...]

Drevená posteľ je krásna a vydrží po generácie

02.12.2012

Drevo je obľúbený, kvalitný a skutočne prírodný materiál, ktorý sa vyznačuje širokou škálou možností spracovania a povrchových úprav. Nielen že je mimoriadne dekoratívne a elegantný, ale je aj teplé a príjemné na dotyk. Aj keď je v dnešnej dobe k dispozícii veľa umelých materiálov s dekorom drevín – drevo je drevo. Vďaka možnosti morenie dreva do rôznych [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 56589x
Priemerná čítanosť článkov: 14147x

Autor blogu

Kategórie